ORL Medic
SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA
ZA BOLESTI UVA, GRLA I NOSA
"ORL MEDIC"
Vidikovački venac 80v
11000 Beograd
011/ 234 23 81
065/ 234 23 81

Dr Miloš Švraka
Pr. specijalista otorinolaringologije
Rinologija i alergologija
Pregled nosa, nosnih duplji, paranazlnih sinusa
Otologija i vrtoglavice
Pregled uva, timpanometrija, snimak sluha
Oboljenja grla i vrata
Pregled usne duplje i grla, brisevi
Cenovnik
Vrhunska usluga po povoljnim cenama
Kontakt
Adresa:
Vidikovački venac 80v
11000 Beograd
Telefoni:
Tel: (011) 234 23 81
Mob: (065) 234 23 81
Kontaktirajte nas online:
info@orlmedic.rs
Pošaljite mejl
preko kontakt forme

O nama

Dr Miloš Švraka

Dr Miloš Švraka
pr., specijalista
otorinolaringologije

Specijalistička ordinacija za lečenje bolesti uva, grla i nosa ORL MEDIC je osnovana 2009. godine. Osnivač i vlasnik je dr Miloš Švraka, pr., specijalista otorinolaringologije. Dr Švraka je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Banja Luci 1995. godine a specijalizaciju iz otorinolaringologije je završio na Medicinskom fakultetu u Beogradu.


Uža oblast kojom se bavi je rinoalergologija kao i hirurgija nosa i paranazalnih sinusa, sa bogatim kliničkim iskustvom i velikm brojem izlečenih i zadovoljnih pacijenata.


Učesnik je većeg broja edukativnih škola i seminara - School of endoscopic sinus surgery, Royal hospital, London, England; škola kriohirurgije, University of Illinosis College of medicine, Chicago USA; Brymill cryogenic system, Ellington, Conecticut, USA; Škola laserske hirurgije, Berlin, Germany... Ovlašćeni je i licencirani ekspert - auditor za ISO sertifikaciju EU Agencije za ISO standardizaciju i sertifikaciju LL-C Certification, Czech Republic.


Biće nam zadovoljstvo ukoliko nam ukažete poverenje i nama prepustite brigu o Vašem zdravlju a mi ćemo ga opravdati na najbolji način - čuvaćemo i unapređivati Vaše zdravlje.

 


ORL Klinika Beograd